Harga Kereta Bezza 2024 Promosi Terkini

Nak tahu harga kereta Bezza bagi tahun 2024? Kami senaraikan harga kereta Bezza 2024 beserta spesifikasi kereta ini. Atau anda boleh terus hubungi customer service Perodua untuk sebarang pertanyaan.

Perodua Kereta Bezza 2024

Kereta Perodua BEZZA 2024 merupakan kereta sedan pertama keluaran Perodua. Dengan bonet belakang yang luas dan yang penting kereta Bezza jimat minyak. Harga amat kompetatif dan boleh dikatakan murah.

Perodua Bezza 2024 juga didatangkan dengan 6 pilihan warna iaitu

  • Ivory White
  • Garnet Red
  • Glittering Silver
  • Granite Grey
  • Ocean Blue
  • Sugar Brown

serta dengan jaminan 5 tahun bagi semua varian dengan tahap keselamatan 5 bintang Asean NCAP rating. Perodua Kereta Bezza 2024 mempunyai kapasiti bagasi sebanyak 508 liter.

Kelengkapan Kereta Bezza 2024

Perodua Bezza mampu memuatkan sehingga lima penumpang, dengan tempat duduknya ditutup dengan fabrik berkualiti tinggi yang memberikan perjalanan yang selesa.

Bezza tersedia dengan transmisi Manual dan Automatic bergantung pada varian. Model ini sesuai untuk mereka yang mempunyai bajet yang ketat tetapi masih mahukan kereta yang menawarkan ciri-ciri yang baik.

Harga Kereta Bezza 2024

Berikut harga kereta Bezza 2024 mengikut laman web rasmi Perodua. Harga kereta adalah berbeza mengikut tempat.

Harga Kereta Bezza di Semenanjung

  • Bezza 1.0 G MT (pilihan warna Ivory White, Glittering Silver, Ocean Blue, Sugar Brown & Granite Grey) – RM34,580
  • Bezza 1.0 G AT (pilihan warna Ivory White, Glittering Silver, Ocean Blue, Sugar Brown & Granite Grey) – RM36,580
  • Bezza 1.3 X AT (pilihan warna Ivory White, Glittering Silver, Ocean Blue, Sugar Brown, Granite Grey & Garnet Red) – RM43,980
  • Bezza 1.3 AV AT (pilihan warna Ivory White, Glittering Silver, Ocean Blue, Sugar Brown, Granite Grey & Garnet Red) – RM49,980

Harga Kereta Bezza di Sabah Sarawak

  • Bezza 1.0 G MT (pilihan warna Ivory White, Glittering Silver, Ocean Blue, Sugar Brown & Granite Grey) – RM36,580
  • Bezza 1.0 G AT (pilihan warna Ivory White, Glittering Silver, Ocean Blue, Sugar Brown & Granite Grey) – RM38,580
  • Bezza 1.3 X AT (pilihan warna Ivory White, Glittering Silver, Ocean Blue, Sugar Brown, Granite Grey & Garnet Red) – RM45,980
  • Bezza 1.3 AV AT (pilihan warna Ivory White, Glittering Silver, Ocean Blue, Sugar Brown, Granite Grey & Garnet Red) – RM51,980

Harga Kereta Perodua Bezza di Labuan

  • Bezza 1.0 G MT (pilihan warna Ivory White, Glittering Silver, Ocean Blue, Sugar Brown & Granite Grey) – RM34,580
  • Bezza 1.0 G AT (pilihan warna Ivory White, Glittering Silver, Ocean Blue, Sugar Brown & Granite Grey) – RM36,780
  • Bezza 1.3 X AT (pilihan warna Ivory White, Glittering Silver, Ocean Blue, Sugar Brown, Granite Grey & Garnet Red) – RM44,180
  • Bezza 1.3 AV AT (pilihan warna Ivory White, Glittering Silver, Ocean Blue, Sugar Brown, Granite Grey & Garnet Red) – RM49,580

Harga Kereta Perodua Bezza di Langkawi

  • Bezza 1.0 G MT (pilihan warna Ivory White, Glittering Silver, Ocean Blue, Sugar Brown & Granite Grey) – RM33,380
  • Bezza 1.0 G AT (pilihan warna Ivory White, Glittering Silver, Ocean Blue, Sugar Brown & Granite Grey) – RM35,580
  • Bezza 1.3 X AT (pilihan warna Ivory White, Glittering Silver, Ocean Blue, Sugar Brown, Granite Grey & Garnet Red) – RM42,980
  • Bezza 1.3 AV AT (pilihan warna Ivory White, Glittering Silver, Ocean Blue, Sugar Brown, Granite Grey & Garnet Red) – RM48,280

*NOTA PENTING : Harga mungkin berbeza sedikit mengikut lokasi dan servis caj yang dikenakan oleh setiap ejen jualan / pengedar.

Gambar Rekaan Luaran dan Dalaman

Berikut merupakan gambar dalaman luaran dan dalaman bagi kerete Bezza untuk tahun 2024.

Gambar Dalaman Kereta Bezza 2024

Gambar bahagian dalaman bezza 2024

Gambar Luaran Kereta Bezza 2024

Gambar bahagian luaran bezza 2024

Pengiraan Bayaran Bulanan Perodua Bezza

Untuk bayaran bulanan bergantung pada berapa bayaran muka yang anda keluarkan, kadar faedah yang pihak bank kenakan pada anda dan tempoh bayaran selesai antara 5 tahun hingga 9 tahun.

Dengan harga kereta Bezza serta ciri-ciri keselamatan yang ada, Sedan keluaran Perodua ini masih lagi berbaloi untuk dimiliki.

Anda boleh semak berapa bayaran bulanan yang anda kena bayar di kalkulator loan di sini.

Untuk info lanjut atau tempahan, anda boleh ke perodua service centre yang terdekat dengan anda di sini.

Bagi yang mencari MPV dan dah berkeluarga tu, blogr suggest korang pakai alza atau xpander. Boleh cek harga kereta Xpander dan harga kereta Alza dan buat perbandingan.

Bagi yang nak membeli kereta pertama tu lagi-lagi untuk yang bujang apakata ambil Saga, Axia atau Bezza. Boleh tengok harga kereta Axia, harga kereta Proton Saga dan harga kereta Bezza dan bandingkan mana yang sesuai.

Bagi yang berduit dan inginkan kereta berjiwa muda cubalah Honda Civic. Semak harga kereta Honda Civic dan cek samada kewangan boleh tanggung atau tak. Kalau boleh. Terus aje ke ke Honda centre yang berdekatan.

Jemput masuk ke Telegram Channel saya!

Leave a Comment