Solana Sniper Bot – Beli dan Jual Shitcoin Dengan Pantas

Tahukah anda ada cara yang lebih pantas untuk beli dan jual shitcoin Solana dengan menggunakan solana bot di telegram. Mulakan sekarang juga trading sniper bot ini: Start Trading Solana

Anda hanya perlu paste CA, kemudian bot tersebut akan lakukan pembelian coin tersebut mengikut setting yang telah anda buat.

Jadi apa lagi. Baik anda guna Solana Trading Bot ni. Mudah je. Yang penting ada telegram je. Tapi pastikan security telegram anda kuat. Aktifkan layer security.

Solana Sniper Bot

Sejak akhir-akhir ini, meme coin dari network Solana makin terkenal. Tapi kalau salah masuk, alamatnya kayap. Kalau masuk yang betul-betul moon, kaya. Apapun bergantung pada cara anda trade.

Ada yang jenis FIFO (First in First Out). Maknanya dia lakukan pembelian, bila profit sahaja terus keluar. Maklumlah anda takkan tahu coin mana yang betul-betul moon kerana Solana punya coin ni sehari terdapat beribu coin keluar.

Jadi anda kena lihat terlebih dahulu melalui LP dia, Mcap, Pooled Sol serta akaun media sosial dia samada baru buat atau tak.

Cara lain anda boleh follow influencer yang shill coin tersebut tapi anda kena pantas sebab takut anda akan menjadi exit liquiditynya.

solana trading bot telegram

Nak pantas tu gunalah Sol Trading Bot di telegram ini: Solana Sniper Bot. Paste CA kemudian terus bot tersebut akan lakukan pembelian. Anda juga boleh terus jual melalui bot tersebut jika sudah profit.

Jadi anda hanya perlu set sahaja auto buy, auto sell untuk pembelian dan jualan coin secara auto.

Sol Trading Bot

Blogr suggest dekat anda untuk pakai bot sniper solana di telegram ini berbanding bot lain kerana settingnya yang mudah serta executionnya yang pantas berbanding bot sniper solana yang lain.

sol trading bot

Dari gambar Solana sniper bot ini anda boleh nampak setting yang ada dimana ia akan memudahkan anda. Anda set sahaja auto buy auto sell. Kemudian bot ini akan lakukan pembelian dan jualan secara auto sahaja tanpa perlu anda lakukan apa-apa.

Jadi jom mula sekarang juga bot ini di: Solana Trading Bot dan trading solana coin sekarang juga.

Ada apa-apa pertanyaan atau cara setting Solana Trading bot terus pm twitter: Solana Sniper Bot

Leave a Comment