Senarai Kedai Eco Shop Kedai 2 Ringgit di Melaka

Eco shop merupakan kedai berhantu bagi semua orang. Bajet nak beli 1 barang tapi yang dapat berbarang-barang. Pergi je kemana-mana mesti cari eco shop near me. Maklumla ada macam-macam kedai eco. Ada besar ada kecil. Siapa je tak kenal dengan eco shop. Sebut je kedai eco mungkin ramai tertanya-tanya tapi kalau sebut tentang kedai 2 ringgit atau kedai RM2 kompem ramai mengangguk-angguk.

Kedai Eco Pun Ada di Shopee Tau.

eco shop near me

Tapi sekarang bukan dah RM2. Dah RM2.40. Tapi still murah. Ramai gelar kedai eco shop ni sebagai kedai berhantu. Nak beli 1 je barang, last-last penuh bakul.

Senarai Cawangan Kedai Eco Near Me di Melaka

Untuk artikel kalini pihak blogr akan senaraikan kedai eco shop di Melaka. Maklumlah kalau singgah ke Melaka nak cari mainan pasir atau pelampung sebab murah. Jadi boleh la terus ke Eco near me di sana.

Senarai Cawangan Kedai Eco Shop RM2 di Melaka

Dekat Melaka ni ada lebih kurang 12 cawangan kedai eco di seluruh negeri. Untuk pengetahuan korang, di Melaka tiada kedai eco plus. Eco plus ni adalah kedai eco di mana barang-barang di dalamnya berharga antara RM5 RM10. Premium sikitlah dari yang ada di jual di kedai eco biasa.

Kedai Eco Shop Ayer Keroh

Ayer Keroh Branch
No. 19, 21 (Grd Flr), No. 23 (Grd, 1st & 2nd Flr), Jalan Komersial TAKH 3, Taman Ayer Keroh Height, 75450 Melaka.
Peta: https://maps.app.goo.gl/zHnMpp4CBGmp5BnV8
Ayer Keroh MITC Branch
No. 22, 24, 26, 28 (Grd & 1st Flr), Jalan KF 3, Kota Fesyen MITC, Ayer Keroh, 75450 Melaka.
Peta: https://maps.app.goo.gl/TnRw73qiKxbA13K59

Kedai Eco Shop Batu Berendam

Batu Berendam Branch
No.1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, Jalan MP18, Taman Merdeka Permai, 75350 Batu Berendam, Melaka.
Peta: https://maps.app.goo.gl/PQyKh2czT4wE4fjA7

Kedai Eco Shop Bukit Baru Melaka

Bukit Baru Melaka Branch
No. 1 (1st Flr), No.3 ( Grd, 1st & 2nd Flr), No. 5, 7, 9, 11 & 13 (Grd Flr), Jalan PNBBU 3, Pusat Niaga Bukit Baru Utama, 75150 Bukit Baru, Melaka.
Peta: https://maps.app.goo.gl/uEpovPWRXijUPYLEA

Kedai Eco Shop Duyong

Duyong Branch
No. 1, 3, 5, 7, 9 & 11 (Grd Flr), Jalan TDB 7, Taman Duyong Bestari, 75460 Melaka.
Peta: https://maps.app.goo.gl/bvvTaBHdb1i3JiF7A

Kedai Eco Shop Durian Tunggal

Gangsa Branch
No. 27 & 27-1 (Grd & 1st Flr), 29, 31, 33 & 35 (Grd Flr, Jalan Komersial Gangsa Jaya, Kampung Gangsa, 76100 Durian Tunggal, Melaka.
Peta: https://maps.app.goo.gl/FyAk6m8ZZzcZNXbc6

Kedai Eco Shop Jasin

Jasin Branch
JC 2340, JC 2341 (Grd & 1st Flr), JC 2342, JC 2343 & JC 2344 (Grd Flr), Jalan PPJ 1, Pusat Perniagaan Jasin, 77000 Jasin, Melaka.
Peta: https://maps.app.goo.gl/fdtLKm3ro6o4td4F9

Kedai Eco Shop Limbongan

Limbongan Branch
No.31, 33, 35 & 37 (Grd Flr), Jalan Kristal 1, Taman Limbongan Indah, 75200 Melaka.
Peta: https://maps.app.goo.gl/25zCffFu74MuNnat6

Kedai Eco Shop Merlimau

Merlimau Branch
JC 133 & 134 (Grd & 1st Flr, Jalan BMU 2, Bandar Baru Merlimau Utara, 77300 Merlimau, Melaka.
Peta: https://maps.app.goo.gl/uLWZUr3kqraiN2rr5

Kedai Eco Shop Sungai Udang

Sungai Udang Branch
No. 34, 36, 38, 40, 42 & 44 (Grd Flr, Jalan Kerambit 1A, Bandar Baru, 76300 Sungai Udang, Melaka.
Peta: https://maps.app.goo.gl/UQWmHGEb4sRwVrth8

Kedai Eco Shop Alor Gajah

Tampin Branch
No. 59,60(Grd Flr), 61,62 (Grd & 1st Flr), 63 & 64 (Grd Flr) Jalan Bandar Satelit Sebang 3, Seksyen 1, Bandar Satelit Sebang, 78000 Pulau Sebang Alor Gajah, Melaka.
Peta: https://maps.app.goo.gl/T4AQ4wuXX9zwDDYy5

Kedai Eco Shop Taman Cheng Indah

Tanjung Minyak Branch
No.10, & 26, Jalan Cheng Indah 8,75260 Taman Cheng Indah, Melaka.
Peta: https://maps.app.goo.gl/AwEk9CEcHB6vz4xdA

Barang Yang Dijual di Eco Shop

Antara barangan yang terdapat di kedai eco di Melaka ini ialah

  • Peralatan Sekolah
  • Tanaman pokok bunga, sayur
  • Peralatan memasak, membasuh
  • Makanan ringan
  • Buku Kanak-kanak
  • Dan bermacam lagi
barang kedai eco MELAKA
barang eco shop MELAKA
kedai eco shop MELAKA

Bagi yang berada di Penang kalau mencari kedai eco di Penang near me yang terdekat boleh terus ke: Senarai Kedai Eco di Penang

Jemput masuk ke Telegram Channel saya!

Leave a Comment