Ayat Pickup Line Sweet Utk Lelaki Bahasa Melayu dan Inggeris

Rasanya ayat pickup line ni start trending sebab Maharaja Lawak si Jep tu kan. Alang-alang tu meh nak share beberapa jenis ayat pickup line sweet untuk lelaki katakan pada si dia. Mesti si dia ketawa kecil nanti.

Hadiahkan cincin love love ni mesti si dia makin sayang. Klik Sini

Jangan buat dekat orang tak dikenali pula. Mau naik tangan dekat muka nanti.

Ayat Pickup Line Sweet Untuk Lelaki Bahasa Melayu

Awak tahu tak jin apa paling manis? Jinjang pelamin kita.

I tak suka makan kepak, tapi i suka kalau i dapat kepak kepak kebom kebom dengan youu.

Ayat Pickup Line Sweet

Awak memang suka keluar malam ke? Tak lah mana ada. Habis tu yang tiap-2 malam datang dalam mimpi saya tu apa??

“Dalam banyak-banyak malam, malam apa yang paling seram?” “Malam-malam I tanpa U.”

Apa beza awak dengan jam dinding? Jam berdetik di dinding, tapi awak berdetik di hati saya

You tahu kenapa you nampak cantik kalau you keluar dari dalam? Sebab i sedar kecantikan yang sebenar itu lahirnya dari dalam, bukan luaran.

Kurma dalam bahasa inggeris apa? “Date?” Ye bila tu sayang?

Sebenarnya susah jugak tau nak cari pickupline yang menarik sekarang sebab yang menarik tu cuma kamu

Tudung yang awak pakai ni ada tabur gula ke? Manis betul saya tengok awak ni

Pickup Line Sweet

Apa beza SAYANG dan RED VELVET? kalau ada kita tak perasan, Kalau tak ada nanti kita rindu.

Biar PN & PH bentuk kerajaan. you & i bentuk rumah & tangga. okay?

‘Awak ni kenapa suka sangat eh jatuh?’ ‘Jatuh apa?’ ‘Buat saya jatuh hati setiap hari dgn awak

“Awak orang mana?” “Saya orang sini je. Awak?” “Saya bakal orang rumah awak”

You kenal Donald Trump tak? Sebab awak buat hati saya tak tenTRUMP lah

Apa persamaan awak dengan bintang? Dua dua menerangi kehidupan saya.

u tahu apa beza u dengan kereta? kalau kereta i bawa gi kerja tapi kalau u i bawak ke curgeeeeeee

Tau tak apa beza nombor genap dgn cinta saya pd awak? Nombor genap boleh dibahagi & dikurangi tapi kalau cinta sy pada awak takkan berkurang.

“Apa beza awak dengan habuk” “Apa?” “Habuk lekat kat mata. Awak lekat kat hati saya”

You tahu tak apa masalah I pagi2? Bila bangun “you” takde depan mata sebagai seorang suami.

Ayat Pickup Line

“Awak tak penat ke?” Tak la…Kenapa? “Sebab sepanjang hari awak asyik berlegar-legar dalam kepala saya”

Bila nun mati bertemu huruf ta, hukumnya ikhfa’ hakiki. Tapi bila saya bertemu awak, hukumnya cinta hakiki.

“Kawan-kawan saya semua dah ambil dadah. Tapi saya je tak amik dadah.” “Baguslah tu awak tak amik. Tapi kenapa?” “Sebab adanya awak sudah cukup menkhayaikan.”

“Cuka rasa apa? Masam.” “Tahu tak ada cuka yang manis.” “Apa?” “Saya cuka awak.”

Pertama kali kita kenal, saya kata Masya’Allah, Dah lama kita kenal, saya fikir Insya’Allah.

Kalau saya jadi superhero, Saya tak nak jadi Superman Habistu nak jadi apa? Saya nak jadi YourMan

Kenapa bagi hadiah kalau awak adalah hadiah terindah hidup saya?

Pickup Line

Awak takyah beli samping pun takpe , sebab saya kan ada disamping awak raya nanti !

dulu berat i 55, sekarang berat i nak lepaskan you

Buat apa nak ada pilihan raya, kalau awak adalah pilihan hati saya

“Awak kalau Bear tak ada telinga jadi apa” “B” “Ye sayang”

Nak tanya, lesen you tak kena suspended ke for driving me like crazy

Raya nanti makan semperit. Tapi my life without you is so perit

“Exit kalau translate ke BM jadi ape ?” “Keluar” “tapi kalau awak dan saya translate ke BM jadi ape ?..jadi KELUARga

Is your name Bella? Because Bella you takde saya rindu.

You tau tak ramai org suka travel ke Italy, tapi u tau tak apa nama penuh Italy tu ? I Trust And Love You

Air sirap hari ni tak manis mcm biasa la” “Kenapa?” “Sebab senyuman awak lagi manis.”

Ayat PickupLine Sweet

Ayat Pickup Line Sweet Untuk Lelaki Bahasa Inggeris

I don’t know you name, but I’m sure it’s as beautiful as you are

I’m really glad I just bought life insurance, because when I saw you, my heart stopped.

I’m not currently an organ donor, but I’d be happy to give you my heart.

There is something wrong with my cell phone. It doesn’t have your number in it hehe

If I were a cat, I’d spend all nine of my lives with you.

Hey Boy, do you like satay? Cuz I wanna satayy with you forever

i forgot your name… can i call you Mine instead?

Are you a runner, by any chance? Cause you’ve been running through my mind

Are you a time traveler? Because I absolutely see you in my future

Ayat PickupLine

Hey boy, I hope you like cats, cuz you’re purr-fect for me

Is ur favorite subject math? Cause I saw your beauty in every angle

I’ll give you tasbih as a gift. Why tasbih? So that you can thank Allah for having me in your life

Girl is your name Wany? Cause I want-nikahi you

Just like a slippers in a masjid, You stole my heart, and now it’s gone forever.

owhy wasting time on pickup lines when i can directly pick you up

I hope you know CPR, because you just took my breath away!

Take a little look at the view. What view? i am the ‘view’

Do you like rendang? Because you make my heart bergendang-tendang

Hey girl, are you a bank loan? Because you’ve got my interest.

Hey you! I hope you love cats, cuz you’re so purr-fect for me

Hmmm, tepung pelitherr is it? Nope, it is you. Ehh?? Yes, bcs you drive me kuih-zy

PickupLine Sweet

“Hey girl, are you a storyteller? Cause you have my attention.”

Pickup Line Seterusnya

Nak lagi ayat pickup line? Apa kata cuba ayat pickup line merdeka ini sempena bulan kemerdekaan kita.

Sambil berpickup line tu apakata berikan pantun cinta 2 3 kerat untuk si dia

Hari bahagia hampir tiba. Tapi pening nak beli cincin online sebab tak tahu saiz cincin yang sesuai?

Sumber gambar: Canva

2 thoughts on “Ayat Pickup Line Sweet Utk Lelaki Bahasa Melayu dan Inggeris”

Leave a Comment