Dapatkan kemaskini terbaru melalui rangkaian sosial kami

Rangkaian kami yang lain:

Terma Dan Syarat

Semua pengguna dan pelawat yang melayari laman web ini dianggap telah bersetuju dengan terma dan syarat yang telah ditetapkan termasuk memahami Dasar Privasi dan Penafian yang tersedia.

Dan untuk pengetahuan semua, pihak Blogr berhak untuk menukar, meminda atau mengubah terma dan syarat ini pada bila-bila masa dan akan memaklumkan perubahan yang ada kepada semua penggunanya. Tarikh kemaskini terbaru adalah pada 08 Oktober 2014.

Kebenaran penggunaan perkhidmatan

Anda bebas untuk menggunakan perkhidmatan dan kemudahan yang disediakan dengan syarat tidak menyalahgunakan kemudahan atas kepentingan tertentu atau komersial. Pihak Blogr berhak untuk menyenarai-hitamkan pengguna yang melanggar peraturan ini.

Perkongsian artikel

Perkongsian artikel dengan kandungan tertentu oleh pengguna adalah menjadi tanggungjawab pengguna itu sendiri. Perkongsian artikel ini juga bermaksud pengguna bersetuju dan membenarkan pihak Blogr untuk menggunakan maklumat dan data yang dikongsi (termasuk tajuk, kandungan, gambar dan pautan blog) untuk dipaparkan di laman web ini.

Larangan perkongsian

Anda adalah DILARANG dari:

  1. Berkongsi mana-mana artikel yang mengandungi unsur-unsur lucah, ganas, keterlaluan, politik melampau dan bersifat perkauman.
  2. Berkongsi mana-mana artikel yang melanggar hakcipta seperti audio, video dan yang seangkatan dengannya.
  3. Menggunakan perkataan-perkataan yang keterlaluan semata-mata ingin menarik minat pembaca tetapi isinya kosong.

Senarai-hitam

Kami amat tegas mengenai hal ini. Sebarang perkongsian artikel yang melanggar peraturan yang ditetapkan sewaktu melakukan perkongsian boleh menyebabkan pengguna disenarai-hitam dan dihalang dari menggunakan perkhidmatan yang tersedia tanpa sebarang notis.