Dapatkan kemaskini terbaru melalui rangkaian sosial kami

Rangkaian kami yang lain:

Penafian

Blogr adalah sebuah laman blog aggregator berbentuk komuniti, khas buat penulis blog terutamanya di Malaysia. Segala maklumat yang ada di dalam laman web ini adalah untuk tontonan umum (kecuali dinyatakan).

Perkongsian artikel yang dikongsi (ping) oleh pengguna di dalam Blogr bukanlah disimpan atau dimiliki atau dihasilkan atau diuruskan oleh pihak Blogr. Oleh itu pihak Blogr tidak bertanggungjawab di atas segala isi kandungan yang ada di dalam blog kepunyaan pengguna tersebut.

Pihak Blogr berhak untuk membuang segala artikel dan juga menyenarai-hitamkan mana-mana pengguna yang melanggar peraturan tanpa sebarang notis.

Pihak Blogr tidak mampu memantau kesemua artikel atau komen yang dikongsi di dalam laman web ini dan itu akan menjadi tanggungjawab pengguna itu sendiri.

Pihak Blogr tidak akan mendedahkan maklumat peribadi pengguna di dalam Blogr kepada umum kecuali ianya melibatkan pihak berkuasa.

Pihak Blogr juga berhak menukar segala peraturan dari semasa ke semasa tanpa sebarang notis.

Semua pelawat dan pengguna berdaftar di dalam Blogr dianggap bersetuju untuk mematuhi segala Terma Dan Syarat yang dinyatakan di dalam laman web ini. Pihak Blogr tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang diutarakan.


Kemaskini terakhir pada: 08 Oktober 2014