Blogger Berdaftar 5,810 Orang Online 100 Jumlah Entri 196,362
The New Snow World @ Genting Highland

The New Snow World @ Genting Highland

2 tahun lepas oleh CikLilyPutih di ciklilyputih.com

Hi Korang,Siapa pernah pergi Snow World kat Genting Highland tuh?Aku pernah tapi rasanya dah 5 tahun lepas lah masa ktorg pi holiday baru-baru kahwin dulu. Memang sangat sejuk tempatnya. Mengigil ooo konon-konon macam kat oversea lah. Siap pakai winter coat lagi tau.Then, hari tuh masa ada Genting Charity event tu, ingatkan naklah jejak kaki ke Snow World ni lagi. La bila sampai depan tu rupanya tutup under renovation plak. Ermm tak tertunailah hasrat dihati kan huhuhu.Aku dengar-dengar ada banyak

Baca Selanjutnya

previu


borak 

Loading...
log/daftar masuk untuk menggunakan ruangan borak ini.